Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
   
   

   
  2017-01-21

  Text: Hjalmar Thulin

  Hjalmars mest meningsfulla artiklar

  Snart flyttar jag från Nyköping. Redan innan flytten blev aktuell har det blivit allt glesare mellan mina artiklar här (före de två uppsamlingsartiklarna som publicerades igår). Glesheten beror dels på att jag har fått skriva av mig tillräckligt, dels på att det börjar bli svårt att undvika upprepningar. Dessutom ser jag tydligare tendenser till att samhället utvecklas i hållbar riktning, vilket gör att jag inte känner behov av att tjata. Och inte vill jag börja om ur nästa stads perspektiv heller. Därför är detta kanske min sista artikel här.

  I början skrev jag mest länktips. Visserligen leder länktipsen till bra saker, men det räcker inte att skriva korta kommentarer för att artiklarna ska bli tillräckligt meningsfulla. Sedan blev det alltmer personliga artiklar. Nu tycker jag att ingen ska behöva följa hela min utveckling som skribent för att få en övergripande uppfattning om min syn på samhället. Därför har jag sammanställt länkar till de tre mest meningsfulla artiklarna. De är riktade till alla svenskar och har globalt perspektiv. Artiklarna kommer i kronologisk ordning med äldsta artikeln först:

  Förresten, för att verkligen få en övergripande uppfattning om min syn på samhället så bör man nog även läsa min profil hos Omställningsrörelsen.

  Adjö från mig här, åtminstone tills vidare!

   

   
   
  Huvudsidans artiklar
   

  Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter