Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2008-05-22

Text och foto: Pekka Piiroinen

Griparna - Solkatterna

En märklig match igen! Solkatterna hade en hel del strul och otur. Griparna kunde därför vinna sin tredje raka vinst i årets serie. Segersiffrorna skrevs till slut till 51-45.
 
Filip Sitera

                                        

Dennis Dahlborg

 
Två förare som gjorde debut i Griparna i afton. Sitera körde upp sig vartefter och tog till slut en heatseger i första nomineringsheatet. Dennis var nära att ta sina första poäng i allsvenskan men det gick inte denna gång. Det kommer fler möjligheter för han gjorde inte bort sig i debuten.
 
Sitera kommer att bli nyttig för Griparna nu när han kört in sig på Svansta.
 
Mats och Jerker är radarparet som lyckas bra med det taktiska.
 
Viktor Bergström skadade sig redan i det första heatet.
 

Även Jan Graversen skadade sig i samma heat och båda avstod från att köra mer denna kväll (ingen av grabbarna skadade sig allvarligt, som tur var). Kanske var det så att matchen avgjordes redan här? För även om Solkatterna toppade och kämpade så är det inte lätt att vinna med endast fem man varav två är reserver.

 
 
 
Vi får nog vänja oss vid den här typen av bilder i framtiden, Griplaget som segrare! Nu väntar en svår bortamatch mot Valsarna om en vecka och sedan är det hemmamatch mot Vargarna. Vi är fortfarande i serieledning och kan vara det om två veckor också. En sak är säkert, inget lag i serien går säkra mot Griparna i år. Titta på filmen och se själva hur segern bärgades.
 
                 

 

 

 
 

Nyare artikel: 2008-05-29 Valsarna - Griparna

Äldre artikel: 2008-05-08 Griparna - Örnarna 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter