Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2005-06-09

Text och foto: Pekka Piiroinen

Tredje raka segern

Idag vann vi över Bysarna från Gotland med 52-44
   
En mycket glad Mats Boström efter segern.
Till vänster om Mats ser vi också Jörgen Hultgren som tog 13p ikväll. Det bästa var hans sista heat som han vann på ett härligt sätt. En skön omkörning förbi Robert Eriksson i Bysarna efter ett varv satte punkt för en fantastisk fin speedwaykväll.

Jörgen var noga med att ha koll på underlaget redan från början.

Jörgen var alert i starterna och förberedde sitt startspår under förarpresentationen, han skulle köra i heat nummer ett. Nu blev han tvåa efter Robert Eriksson (Bysarna) som vann första heatet.Men som jag skrev tidigare så tog han en gruvlig revanch i sista heatet.

Hejarklacken hade också sina förberedelser.

Härligt väder och publiken njöt åt Griparnas fantastiska åkning.

Se där några från NH-support i vimlet.

Det som var kul var att alla Gripenförarna körde bra, ingen tog mindre än 5p. Det var på vår jämnhet som vi vann matchen. Sedan fick vi se många omkörningar och mycket närkamper. Vädret var också på topp , vad mer kan man önska sig.

Till och med personalen i kiosken kunde brösta upp sig.

Det var inte så konstigt för idag kunde man vara stolt över att vara supporter till Griparna speedway.Det var vår match från början till slut.Det kändes liksom att denna kamp skulle vi inte bara förlora. Varje start , i varje kurva och i varje närkamp tog vi i så det knakade. En härlig kämpaglöd hos förarna som uppskattades av oss i publiken.

Flaggor och vimplar vajade stolt i alla hörn.

Jag hoppas nu att många som kommit idag tar med sig någon/några som de känner. För att visa hur kul och spännande det är att gå på speedway. För nu är det inget snack om saken. Nyköping har ett mycket bra speedwaylag i näst högsta serien. Tre segrar i rad och avansemang till 4:e plats i tabellen.

Bilen som man vinner i billotteriet.

Ja det är dags att köpa sig en billott tycker jag. Det är bara 700 lotter och chansen att vinna bilen är ganska så stor.

Jag vill också påminna om att det finns plats för de som vill följa med på nästa bortamatch uppe i Avesta den 16/6. Vi åker från Coop Forum kl.15:45. Häng med och heja fram Griparna till ännu en seger. Resan kostar endast 100:-

   

 

 
 

Nyare artikel: 2005-06-17 Knapp förlust

Äldre artikel: 2005-06-02 Huddinge borta 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter