2004-08-30

Text och foto: Pekka Piiroinen

Sista matchen i korpen

Idag var det avspark för NH Support i sista korpenmatchen mot Team Mys.

Domaren blåser igång matchen och NH Support startar starkt och pressar Team Mys till att göra enkla misstag.

Fredrik Larsson var farlig med sina ruscher på högerkanten.

Men deras målvakt var bra och räddade Team Mys från många baklängesmål.

NH Support ledde med hela 4-0 i paus och helt plötsligt kom möjligheten att passera Team Mys i tabellen. Då krävdes det vinst med minst nio måls marginal. I andra halvlek gällde det alltså att försöka göra fem mål till.

Domaren var en viktig person och han gjorde en mycket bra insats.

Liksom NH Support som gjorde hela sex mål i andra och vann till slut med 10-0. Största segern någonsin och mot ett lag som vi förlorade med 0-8 i förra mötet.

Efter matchen utbröt kramkalas och båda lagen verkade nöjda med att säsongen äntligen är över.

Att NH Support fick ihop hela 14 p i årets serie var mer än vad vi hade förväntat, förra året fick vi ihop 1 p. Nu får vi höja ribban inför nästa säsong och sikta på serieseger!

Pontus pustar ut efter matchen Han gjorde hela sex mål, ett HATTRICK i varje halvlek.

Gustaf har varit lagkapten och hållit i trådarna och gjort det bra. Två mål blev det visst idag och sammanlagt åtta under hela säsongen.

Team Mys var inte så ledsna utan de kommer igen nästa år.