Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2004-08-12

Text och foto: Pekka Piiroinen

Trevlig tillbakablick

Jag vill nämna lite kring "miraklet i E-tuna" den 4/8-04. Själv kom jag dit när elfte heatet skulle starta och då ledde Griparna redan med 36-24.

   Starten av det elfte heatet med "Vilden" på ytterbanan. Han tar starten, åker ifrån alla och är nära att varva Bikabförarna. Då går kedjan av, f-n!  

Bikabförarna hade häcklat våra grabbar innan och sagt att de skulle åka kringlor runt oss. Men med två femettor som start blev deras förare knäckta och våra ännu mer taggade.

  

Att Mats sedan var i de högre sfärerna efter varje haetseger är lätt att förstå.

För oss Griparsupportrar som var där kändes det ibland lite overkligt, när vi vann så lätt. Jag nöp mig i armen några gånger för säkerhets skull!

   Hela laget var bra denna kväll och Mats glädje fortsatte långt efter sista heatet hade körts.  

Jag tycker att denna insats visar på att en plats i allsvenskan till nästa säsong skall tillfalla Griparna. Vi har material för att åka där!

  

 

Tommy "Vilden" Carlberg ringer hem och berättar om kvällens fina insats. Att det blev lite kramp i armarna under körningen bekom inte Tommy något, han bara gasade!

Nästa match är på hemmaplan, söndagen den 22/8 mot Getingarna. Jag hoppas att det kommer mycket folk för att se våra starka profiler göra ännu en stark insats på ovalen.

 

 
 

Nyare artikel: 2004-08-22 Strul och problem men härlig speedway

Äldre artikel: 2004-08-01 Ännu en storseger 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter