Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2004-06-20

Text: Pekka Piiroinen

Överlägsen hemmaseger mot Nässjö

Griparna - Nässjö 62-22

Kul med första hemmasegern men det blev en tråkig match. Med hela nio femettor för Griparna var det aldrig snack om vart segern skulle gå.

Nässjö hade bara en förare av kvalité (Lennart Persson) och det räcker givetvis inte mot ett helt lag. Andreas Lekander vann alla sina heat och brorsan Pierre var dagens "överraskning" med sina tre segrar och en andra plats. Mark Keast körde mycket bra och även han hade tre heatsegrar och en andra plats. Dessa tre imponerade mest, men mot dåligt motstånd. Jag tycker även att Sören Östergren (7+3p) körde bra. Han skadade sig när han körde omkull i förra matchen. Men nu körde han utan minsta rädsla och visade upp en fin speedway.

Vädret var kallt och det var glest i "publikhavet". En rejäl regnskur gjorde att de sista två nomineringsheaten inte kunde köras. Det var synd då jag såg fram mot mötet mellan Lennart Persson i Nässjö och Mark Keast/Andreas Lekander i Griparna. Det hade varit kul med en femetta i det heatet. Men det kanske blir så på bortaplan i Nässjö den 21/7. Det blir en "supporterresa" dit så att vi kan heja fram ännu en seger för Griparna! Jag återkommer om resan inom kort i Griparnas officiella gästbok.

 

 
 

Nyare artikel: 2004-07-22 Bortaresa till Nässjö

Äldre artikel: 2004-06-14 Ungdom: Brott bröt träning 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter