Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2007-12-03

Text och foto: Pekka Piiroinen

Decembermötet

Årets sista allmänna möte blev en positiv upplevelse! Det var trevligt att äntligen få höra det som vi väntat på väldigt länge. Ett positivt ekonomiskt resultat för ett verksamhetsår!

Det preliminära bokslutet visar på en vinst på minst 100.000 kr, inte illa!

Till detta har publiksnittet (hemma) bidragit, en ökning från 348 år 2006 till 450 i år. Sedan har vi fått nya sponsorer som bidrar till en positiv trend på många plan. Ja även "sliding" arrangemangen har blivit mer populära. Det är många faktorer som gör att vi kan se fram emot nästa säsong med tillförsikt.

 
Ordförande och sekreterare var på plats.
 
Lite glest med övriga medlemmar.
 

Sju av lagets nio platser är nu klara:

1. Hougaard

2. Jablonski

3. Piaszczynski

4. Sitera

5. Hautamäki

6. Lekander

7. Robert Pettersson (juniormästaren)

Nu är det drygt tre veckor kvar innan även de två sista vakanserna ska fyllas. Ska bli väldigt spännande att se vad vi kan hitta på årets sista skälvande dagar. Jag hade en önskan efter sista seriematchen i höstas och det var att få med Jablonski. Den önskan har uppfyllts. Nu har jag ännu en önskan, Kaoko Nieminen vore ju inte helt fel att få med i Griparna igen!

Mötet beslutade att ställa in Lucia-racet, p.g.a. mycket regn sista tiden. Det går inte att åka på en så mjuk bana. Synd, då jag gärna sett lite speedway på senhösten! Nu får jag vänta ända till första maj, då det är seriepremiär borta mot Vargarna. Till alla läsare önskas en God jul och ett Gott nytt år!

               

 

 
 

Nyare artikel: 2008-01-07 Ett positivt Januarimöte

Äldre artikel: 2007-11-05 Novembermötet 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter