Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2005-01-17

Text och foto: Pekka Piiroinen

Medlemsrusning

Det var ett allmänt medlemsmöte på måndagskvällen och det kom över 30 personer till klubblokalen. Nu ska det ju åkas allsvensk speedway i Nyköping i år. Så det var många som ville veta vad det betyder för klubben.
 
  Mats Boström informerade om träningar inför seriestarten.
 
Nu är det hög tid att få sponsorer att ställa upp på en högklassig produkt. Med rätt marknadsföring kan 2005 bli Griparnas bästa år på länge. Både sportsligt och ekonomiskt. Ett snitt på 300 i publiken är inte alls omöjligt med lag som Bajen och Getingarna i samma serie.
 
Det var nästan fullsatt i lokalen och stämningen var förväntansfull.
 
 
  Kassören Roger Larsson redovisade minussiffror för säsongen 2004. Men även han trodde att vändningen kommer 2005.
 
Det kommer att bli mer än allsvensk speedway på Svansta i sommar. Bilspeedwayen blev en succé och den återkommer. Volvoträffen återkommer också, sedan blir det kanske en V8-träff och kanske något annat motorkul.
 
Rolf Wallin (ordf) hade en idé om att Griparna skulle bli en alliansförening i NMS (Nyköpings MotorSällskap) och på detta sätt inte belasta ekonomiskt andra delar av NMS. En bra idé tyckte deltagarna.  
 
  Det var rusning att teckna medlemskap i den nybildade supporterklubben. Nu är vi uppe i 32 medlemmar.
 
Supporterklubben kommer att ordna resa till tre bortamatcher i första hand, Bajen, Eldarna och Getingarna. Skulle det finnas intresse så ordnas det givetvis även resor till de andra bortamatcherna. Sedan kommer jag att göra två eller tre stora flaggor som vi kan vifta med. Supporterklubben kommer också att delta i spridandet av flygblad dagen innan match och på matchdagen. Det blir stor fokusering kring premiären torsdagen den 12/5. Mer om supporterklubbens aktiviter kommer givetvis att rapporteras löpande på denna hemsida.

 

 
 

Nyare artikel: 2005-02-17 Ingen alliansförening

Äldre artikel: 2005-01-01 Supporterklubb bildas 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter