Se även förbundets matchinformation (inga rörliga bilder den här gången heller).

Inte riktigt med i matchen.
Matchen är igång, och då knyter han om skridskorna...

Båda lagen rejält taggade. Här åker NH på en tuff tackling.

Motståndarna har precis gjort matchens första mål, och klubborna smattrar som trumpinnar mot sargen.

Sikta? Larvigt! Blunda och skjuta går lika bra!

Hockeykommentatorer brukar tjata om att spelare går för mycket på puck och för lite på spelare. Men inte Pascal! Han har motståndaren i ett säkert grepp!

Danielsson sätter 1-1 på en kontring i spel fyra mot fem.

Sumpén får blommor i pausen för lång och trogen tjänst.

Andra perioden. Tränarna har full koll.

Flera jubeltillfällen i andra perioden. Här har NH just gjort 2-1.

Tidtagar- och statistikmästarna.

Open ice hit! Rev ned applåder från hemmapubliken.

Bortalagsspelare besöker busbåset.

Ronny tvingas ta på sig en utvisning i slutet av andra perioden vilket gör att Botkyrka olyckligt kan reducera till 4-2 inför sista perioden.

En matchavgörande situation. Botkyrkaspelaren har fått en klubba i ansiktet, men huvuddomaren missade det. Han förstod dock att han gjort en miss och tog en extremt billig kompensationsutvisning på Rickmo efter några sekunder. Sen pratade han med assisterande domarna och Mårtensson tilldelades sina 2+2 minuter för spel med hög klubba. Men på grund av den extra kompensationsutvisningen på Rickmo så fick Botkyrka spela fem mot tre i två minuter, vilket de utnyttjade till att göra 4-3.

Han som drabbades av den höga klubban.

Reduceringen till 4-3.

Rickmo var nog kvällens piggaste NH-spelare. Turboskridskorna var påtagna!

Friläge för Rickmo, men han får en lätt cross-checking i ryggen precis i avgörande ögonblicket...

...och missar precis att lägga in pucken.

Men han gav aldrig upp!

Det gör ont att möta NH.

Bra räd av Ronny i slutet, men utan att lyckas avgöra.

Och det är kvitterat!

Efter Botkyrkas sena kvittering, så räckte det inte med sudden death för att avgöra. I den efterföljande straffläggningen satte Botkyrka sina två första straffar...