Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2007-11-05

Text och foto: Pekka Piiroinen

Novembermötet

Vi var 21 medlemmar som hade tagit oss till Svansta för att höra om det fanns nåt nytt kring laget och Griparna i övrigt.

 
 
 

                 

Nja nåt spännande kring laget framkom inte. Inga nya namn har skrivit på. Men visst finns det några "heta" namn.Miroslaw Jablonski och Kauko Nieminen är några som jag väldigt gärna ser i Griparna nåsta säsong. Några svenska förare ,förutom Freddie och Robban från Bajen, finns inte. De flesta är redan kontrakterade så kanske nån ny ung polack eller tjeck vore en ide ´

Sedan blev det givetvis en del snack om Lucia-racet där nu 17 av 18 förare är klara.

Föreningen söker också efter bodar eller liknande byggnader för att på det sättet få till egna lokaler för möten , omklädningsrum mm. Det finns en del lokaler som verkar intressanta att titta på , för en bra kostnad. Det kan i så fall bli klart med egna lokaler till sommaren inne på eget område. Serieföreningen har möte den 17-18/11 och där skall bl.a diskuteras om hur många matcher de 6 allsvenska lagen skall köra nästa säsong. Vi föreslår dubbelmöten mellan alla lag, alltså 10 hemma o 10 bortamatceher. Mer om detta och annat smått och gott blir det på nästa möte som hålls den 3/12 kl 19:00.

 

 

 
 

Nyare artikel: 2007-12-03 Decembermötet

Äldre artikel: 2007-10-06 Summering av förarinsatser 2007 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter