Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2007-07-26

Text och foto: Pekka Piiroinen

Örnarna - Griparna

 

Då bar det iväg till Mariestad och den svåra bortamatchen mot Örnarna. Som vanligt så var vi ett gäng som åkte med i minibussen och flaggorna var med. Resan gick bra och alla var spända inför matchen, skulle vi vinna på bortaplan? En förlust kanske betydde att vi dras in i bottenstriden. Spekulationerna och funderingarna var många.

 
Klacken samlas.
 
Laget samlas.
 
Roberts nya motor.
 
Robert och hans nya mekaniker, Magnus.
 
Robert Pettersson är glad.
 

Det hade han all anledning till att vara. Han körde nämligen in 9 poäng ikväll och var lagets näst bäste poängplockare. Roligt att det äntligen lossnade för Robert. Men vad hjälpte det, vi förlorade matchen med 54-42.

 
Det var vissa problem med startgrinden ibland.
 
Men för det mesta fungerade det utmärkt.
 

Det blev jämna starter och en jämn match som vi inte lyckades vinna. Det berodde på många omständigheter eller bortförklaringar. Kanske var Örnarna det bättre laget, helt enkelt!

 
Domaren inspekterar banan.
 
Freddie hoppar in som banskötare!
 
Återigen blev det avbrott i matchen. Men efter över en timmes paus och banpreparering (då Freddie hjälpte till) så kördes de två sista heaten och vi fick åka hem, något besvikna.
 
Hjalmar filmar i ur och skur.
 
Nästa match är om 14 dagar och då hemma mot Team Bikab. Kom och se Sörmlandsderbyt och njut av spännande speedway, live!

 

 

 
 

Nyare artikel: 2007-08-01 SM-kval

Äldre artikel: 2007-07-12 Griparna - Valsarna 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter