Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2006-08-14

Text och foto: Pekka Piiroinen

Inför avgörandet på torsdag

Det var ett tag sedan jag skrev här, så det kanske vore bra med en liten uppdatering. Matchen mot Kaparna blev inställd pga regn och den körs istället fredagen den 25/8 kl 18:00. Sedan var vi i Mariestad den 27/7 och förlorade knappt (54-42). Matchen därefter mot Lejonen borta var vi chanslösa (68-28) då Kaukko blev fast i London pga terroristgripanden. Så vi hade bara 6 man att köra med och det fungerar ju inte så bra.
 
Glada supportrar innan matchen i Mariestad.
 
Det såg bra ut för oss i början av matchen då vi ledde efter 6 heat med 4p. Sedan ösregnade det i nästan en timme. Banan var genomdränkt och det var ovisst om det skulle bli nån mer speedway denna afton.
 
Stora vattenpölar i kurvorna.
 
Banpersonalen jobbade intensivt med att få bort vattnet.
 
Mats försöker att peppa laget efter regnet.
 

Efter regnet blev det som en ny match och Örnarna startade med en femetta. När matchen stod och vägde (oavgjort) i det 13:de heatet så har vi en klar femetta på gång. Kaukko leder med 20 m och Hugge är klar tvåa. Då efter tre varv stannar Kaukkos motor och det blir en 3-3 istället och matchen vänder till Örnarnas fördel. Snacka om oflyt.

Så nu är vi definitivt indragna i bottenstriden. På torsdag skall vi möta Bikab från Eskilstuna i en mycket viktig match om att inte åka ur serien. Bikab ställer upp med sitt bästa lag och vi med. Jag hoppas att det kommer mycket folk och hejar fram våra Gripar till en seger i våran viktigaste match för i år.

 

 

 
 

Nyare artikel: 2006-08-17 Skön seger

Äldre artikel: 2006-06-29 Tung hemmaförlust 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter