Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2006-05-25

Text och foto: Pekka Piiroinen

Första hemmasegern

Det var såååååå skönt med en hemmaseger ikväll. Det blev 51-45 mot Lejonen från Gislaved. Det var en riktig laginsats och vi vann på att det var ett mer taggat lag som kom till start. Både Patrick Hougaard och Jörgen Hultgren visade mycket bättre takter än vad vi sett hittills. Men innan matchen så var vi på Gumsbacken (i regnet) och gjorde lite PR för matchen och klubben. Det var trevligt att så många förare ställde upp, Robert Johansson, Jörgen Hultgren, Anders Ljung och Benny Johansson sågs i vimlet utanför Willys.
 
Vi började med att rigga upp ett partytält för att skydda oss mot regnet.
 
Regnet gjorde det svårt att locka folk.
 
Vi sålde några lotter och lyckades övertala några att komma på kvällens match. Vi lovade att regnet skulle upphöra, vilket det också gjorde. Att det skulle bli en jämn och spännande match var givet. Lejonen blev 2:a förra året i allsvenskan, efter "omöjliga" Bajen. Så det var ett topplag vi skulle möta och 274, som till sist kom, får anses godkänt.
 
Segrande laget Griparna, nu är vi på gång!!!!!
 
Nu blir det två bortamatcher i rad. Först Kaparna (Göteborg) på onsdag och sedan Bikab (Eskilstuna) på torsdag innan vi har Getingarna (Stockholm) hemma den 8/6. Väl mött då om ni inte åker med oss till Eskilstuna förstås. Bussresan kostar endast 50:- och vi åker från Coop Forums parkering kl 17:15. Anmälan på tel 070 - 453 99 84.

 

 
 

Nyare artikel: 2006-06-01 Seger i derbyt

Äldre artikel: 2006-05-11 Hemmapremiär 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter