Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2006-03-11

Text och foto: Pekka Piiroinen

Uppstart

Idag är det exakt två månader kvar till hemmapremiären på Svansta den 11/5 mot Örnarna. Några av förarnarna har varit på lite "teambildning" med Mats i Oxelösund och Nyköping i helgen. Jag följde grabbarna under några timmar och passade på och ta lite bilder. Här följer ett axplock av dessa.
 
Snön och kylan är det dominerande intrycket på Svansta just nu.

Här kommer det att bli speedway-premiär om två månader !

Maskinparken något frusen.

Depån tom och snötäckt.

Det fanns de som bowlade för första gången och de som var "halvproffs" men alla hade roligt.

Mats ger Kim och Billy några goda råd om poäng , teknik mm.

Benny glad efter en av sina många strikar.

Micke kommer lite sent men sopar sedan banan med alla och vinner den interna kampen med 2p.

Hampus visar stolt upp den bästa trofen av alla , sin dotter som skall kolla in farsan när han åker vänstervarv i sommar.

Ett första lagfoto tas , tidigt på säsongen.

Övre raden:Hampus Gustavsson, Benny Johansson, Anders Ljung, Jörgen "Hugge" Hultgren och Kim Johansson

Nedre raden: Mats Boström och Billy Forsberg.


Kan även berätta att Billy har ett nyckelben som spökar och att det inplanerade träningslägret till Polen om tre veckor är i fara. Annars så är det lite si och så med träningsmöjligheter just nu när snön och kylan har greppet över hela Sverige.

Men ALLA (ej Kaukko) förarna kommer att vara på plats i Vetlanda den 21-22 April då vi ställer upp med två lag i Vetlanda cup. Det blir ett viktigt prov inför premiären. Vilka förare visar de rätta takterna och vilka tar plats som ordinarie.Konkurrensen om att få köra kan bli knivskarp i år. Vi har mycket starka reserver och det kan avgöra många matcher då både 2:a och 11:te heatet är rena reservheat. Förra säsongen fick man toppa i 11:te men inte i år.

Hur gick det i bowlingwn då ? Jo Micke vann 2p före Benny som var 2p före Hugge. Det var mycket jämnt och efter bowlingen fortsatte grabbarna till Rosvalla och bågskytte. Jag följde inte med för där skulle tidningen Trofe´vara på plats.


Vill också påminna om att det är årsmöte på måndag och att det går att anmäla sig till bussresan till Västervik den 2/5 . Otroliga 150:- för resa och inträde , vi åker storbuss från Coop forum.. Ring mig på tel 070-453 99 84.
 

 

 
 

Nyare artikel: 2006-03-13 Årsmötet

Äldre artikel: 2006-02-28 Fleecetröjor 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter