Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2006-01-29

Text och foto: Pekka Piiroinen

Inför seriepremiären

Hejsan alla speedwayvänner.

Nu är det dags att börja ladda inför årets speedwaysäsong.

Jag skall nu börja rapporteringen om allt av intresse vad gäller Griparnas förberedelser inför den allsvenska premiären , torsdagen den 4/5 (borta i Avesta) och framför allt hemmapremiären torsdagen den 11/5 mot Örnarna från Mariestad.Det kommer att bli artiklar om allt från laget , resor , supporterklubben mm.

     
Mycket snö på är det och om tre månader kommer det att vara dags för grabbarna att köra sina vänstervarv.

   

Tanken är att hemmapremiären skall bli en riktig folkfest med massor av folk och en hel del kul arrangemang under kvällen.Årets upplaga av allsvenskan är en av de starkaste och tuffaste på många år. Många lag satsar på att ta sig till elitserien. Griparna kommer också med det starkaste laget någonsin. Sedan är nyheten för i år att det skall bli slutspel mellan de tre förtsta lagen om en plats i elitserien.Griparnas mål är givetvis att komma bland de tre första.Utan skador och med lite tur är det inte alls omöjligt !

Kvällens möte leddes av Valle o Mats.

Styrelsen och sponsorsgruppen har nu börjat att jobba aktivt för att få bästa möjliga förutsättningar för kommande säsong.Även om årets resultat blev negativ så gäller det att inte ge upp.Första året som nybildad klubb får ses som ett läroår.Nu vet vi bättre vad vi kan förbättra och det är en hel del.Mycket skall satsas på förbättringar för publiken. Där finns önskemål om nya toaletter , ljudanläggning mm. Hur mycket av detta som kan förverkligas återstår att se. Men det är publikens bästa som är högprioriterat i år. Det vi kan garantera, är högklassig speedway med jämna och bra matcher.

Nya supporterprylar är på gång också.

Nya t-shirt, kepsar, flieströjor samt småprylar skall inköpas så att supporterkiosken är fulladdad när det är premiärdags.Supporterresorna fortsätter till mycket låga priser till alla bortamatcher.Det blir även en resa till Västervik och deras hemmapremiär (mot Masarna) den 2/5. Blir vi tillräckligt många så blir det STORBUSS.

 

 
 

Nyare artikel: 2006-02-28 Fleecetröjor

Äldre artikel: 2005-10-30 2006 års lag klart 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter