Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2005-08-25

Text och foto: Pekka Piiroinen

För lätt seger

Griparna är så gott som klara för allsvenskan nästa år efter storsegern mot Dalakraft. Nu hade Dalakraft ett reservlag och var chanslösa det blev hela elva 5-1:or för Griparna.
     
Flaggorna riggades som vanligt innan start.
Viktor, en av de verkligt unga visade upp sig på innerplan.
Liksom John, som körde hårt i kurvorna.
Självklart ställde man upp för fotografering efteråt.
Jörgen Hultgren laddar upp inför det första heatet.
Liksom Patrik Hougaard.
Prepareringen av banan var perfekt.
.
Jimmy Jansson fick inte åka.
 
Michael Gustavsson gjorde sitt livs match.
 
Vad skall man säga, det var inte så kul för publiken att det aldrig blev match.Efter hela 8 fem-ettor på raken så tog Dalakraft sin första 2 poängare.Då stod det 44-10 och matchen var en parido på speedway, en sömnig historia. Ni kanske undrar varför inte Jimmy fick köra , jo han tillhör nämligen Bysarnas lag och då får man inte köra i en annan klubb i samma serie. Michael Gustavsson var strålande glad över att ha tagit hela 10+4p i fem heat varav ett var en heatseger, hans första i karriären.

Att Dalakraft skickade ett reservlag berodde på att Masarna hade en uppskjuten match mot VMS-Elit samma dag som vår match. Vi hade inte några möjligheter att flytta på matchen (upptaget både fred o lör för cross på Svansta) Så för att inte lämna WO så kom de med det lag de kunde "skrapa" ihop.Nu väntar betydligt svårare motstånd i de två matcher som är kvar. Först skall vi till Stockholm och mötet mot Getingarna (Det finns fortfarande plats kvar i supporterbussen) Sedan har vi Valsarna hemma i sista matchen om 14 dgr.

 

 
 

Nyare artikel: 2005-09-01 Avslaget i Stockholm

Äldre artikel: 2005-08-24 00 för Lekander 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter