Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2005-07-10

Text och foto: Pekka Piiroinen

Styrelsemöte

Griparnas styrelse har haft ännu ett styrelsemöte och jag tänkte bara ge några reflektioner från mitt arbete där.Det har nu gått några månader sedan Griparna bildade en egen förening.Förutsättningarna var kanske inte de allra bästa men alla i styrelsen verkar "dra åt samma håll" så på sikt blir det nog bara bättre o bättre.
     
Vädret tillåter att mötet hålls ute i solen.

   

Jag tycker att det är en mycket seriös styrelse som jobbar hårt för att speedway och Griparna skall etablera sig i Nyköping.Att jobba som styrelseledamot i en "nystartad" förening känns både insprerande och spännande.Det är några punkter som alltid är i focus, ekonomi, banan , arrangemang kring tävlingarna och laget. Att det går hyffsat bra för laget i allsvenskan är mycket Mats Boströms och förarnas förtjänst.Utan de sportsliga framgåmgarna skulle det bli svårt att bedriva en speedwayförening i lilla Nyköping.Detta är första året på länge som Griparna är på en så här hög sportslig nivå. Nu finslipar vi inom föreningen på att bli bättre på allt, marknadsförning, arrangemang, försäljning, organisation och supporterverksamhet.
     
   

Det jag hör på styrelsemötena visar att vi är på rätt väg och att för varje tävling som vi arrangerar lär vi oss något som förhoppningsvis skall ge resultat i framtiden. Då kanske det blir fler och fler som kommer ut till Svansta för att titta på högklassig speedway i framtiden.Jag hoppas att det redan till matchen mot Bajen den 28/7 kommer över 500 åskådare. För Bajen kommer att få möta ett mycket starkt och laddat Griparna. Jag tror att vi har chans att slå dom, väl mött ute på ovalen!

 

 
 

Nyare artikel: 2005-07-11 Ungdom: Robban igång igen

Äldre artikel: 2005-07-04 Ungdom: Viktor Torstensson -93 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter