2005-06-22

Text och foto: Pekka Piiroinen

Ännu en seger i korpen

Idag var det match i korpen och NH Support mötte Malzgetränk

Det blev en övertygande seger med 3-1 (2-0, 1-1).Här följer en bildkavalkad från matchen.

Här poserar de fem första som kom till matchen. De nya tröjorna ser riktigt bra ut eller hur?
Förtryckta nummer på ryggen också !

Till uppvärmningen hade det kommit tre till och då hade vi helt plötsligt två avbytare.

Äntligen börjar matchen

Mats har koll på lagdelarna och skriker då och då ut sina coach-order.

Fredrik Larson är som vanligt ovärderlig i försvaret.

Hans bror Johan är säkerheten på mittfältet.

NH-support anfaller mest hela tiden i första halvlek.

Pausvila.

NH-support startade matchen bra och efter 8 minuter så fick Matte två chanser och tryckte till slut in 1-0. Sedan tog det bara fem minuter till innan Viktor klippte till med ett långskott som letade sig in i nätmaskorna. Jag var inte på plats i andra halvlek men rapporten som jag fick var så här: Vi lyckades att göra ett självmål i början av halvleken. Men sedan så punkterades matchen med att NH-support gör 3-1 och det blir också slutresultatet.

Nyare artikel: 2005-08-20 Oskarshamn - Nyköping 9-9

Äldre artikel: 2005-06-17 Årsmötet