Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
Griparna
 
 

 
2004-09-19

Text och foto: Pekka Piiroinen

Möte

Det var med spänd förväntan som jag gick till Griparnas medlemsmöte på söndagseftermiddagen. Vad skulle styrelsen ha att säga? Skulle det bli allsvensk speedway nästa år mm?

    

 

Styrelsen kom med en hel del intressant information. Ekonomin var en av de tyngre bitarna. Det fattas lite för att säsongen skall gå ihop helt och hållet. Därför kommer det att ordnas bilspeedway och Volvomarknad innan räkenskaperna blir klara.

Redan nästa lördag ska det bli BILSPEEDWAY på Svansta. Det verkar vara ett häftigt spektakel som jag tänker gå på.

  

Jag kommer personligen att se till att vi får se några vackra flaggor med gripen på läktarplats till nästa säsong.

 

 

  

Andreas Lekander kommer att åka till England (Skottland) och åka två tävlingar där nästa helg. Jag önskar Andreas lycka till med tävlandet "over there".

 

Självklart hade styrelsen lämnat in en ansökan om en uppfyttning till allsvenskan till nästa säsong. Besked om vi får platsen kommer inte förren den 15:de november.

Mats ska på ett viktigt möte den 27:de september vad gäller förare inför 2005. Där många av våra geografiskt närmaste speedwayklubbar ska träffas för att hitta bra samarbetsformer.

Vi har fått ett muntligt löfte om att det blir ett farmaravtal med Västervik. De tänker lägga ner sitt farmarlag Skepparna (som vann div 1). Därmed skulle vi få tillgång till några riktigt bra förare, Jörgen Hultgren, Robert Lönnblom och Robert Johansson är förare med elitserierutin. Med våra bästa förare och dessa tre på topp skulle vi bli riktigt, riktigt bra. Jag lär få återkomma om Griparnas offensiva satsning inför 2005.

 

 
 

Nyare artikel: 2004-10-02 Bilspeedway

Äldre artikel: 2004-09-13 Poängligan 
Ämnet tillhör eggelse (portalen)
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter