Nyköpings Hockey

2004-08-25

Text: Pekka Piiroinen

Första träningsmatchen för J20

Det är alltid kul att se första matchen inför en säsong. Nu var jag extra nyfiken på nyförvärven och studerade dom mest.

Nr 23 Magnus Svensson (ny från Frölunda) var mycket pigg och oroade Hästens målvakt gång på gång.

Matchen var jämn och ganska så stökig till att börja med. Första perioden var det en hel del utvisningar som störde spelrytmen. Det var Hästen som tog ledningen, trots att de förlorade skotten med 14-2!

Robin Gustafsson gjorde 2-1 med ett backhandskott. Hästens målvakt tittade långt efter pucken på dess väg mot krysset.

NH spelade riktigt bra de första 15 minutrarna i andra perioden. Det var då som NH:s båda mål kom. Den tredje perioden dominerade Hästen och gjorde även kvitteringen och matchen slutade oavgjort 2-2.

Eric i målet var riktigt bra, första målet han släppte in var en styrning av "Lillen" och det andra var ett närskott upp i krysset. Annars så motade han 26 puckar på ett säkert sätt..

Målgörarna för NH blev Kennet Englund utan ass, tid 1:08 in i andra, och Robin Gustafsson ass Daniel Eriksson, tid 15:59 in i andra.