Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knappar
   
   

   
  2004-04-03

  Senast uppdaterad 2017-01-21

  Om oss

  Bilden visar Pekka.

  Pekka Piiroinen

   

  Bilden visar Hjalmar.

  Hjalmar Thulin (f.d. Granath)

   

  Ideell webbplats med sörmländskt perspektiv

  Vårt perspektiv har utgått utifrån orterna Bettna respektive Nyköping. Delvis med hjälp av den här webbplatsen har vi försökt dra våra strån till stacken för att uppnå ett samhälle som är välmående på alla nivåer (från lokal till global nivå). Vad som är ett välmående samhälle kan man förstås diskutera. Här har vi gett våra bidrag till den allmänna debatten.

   

  Historik

  Den här artikelns text hålls aktuell trots att artikeln är daterad till dagen då meningsfullt.se lanserades. Avsikten med webbplatsen var att uppmuntra och inspirera. Vi hade dittills varit webbredaktörer för några föreningar, men vi hade ett djupare perspektiv som behövde en fristående webbplats.

   

  Bilden visar en tvåfärgad logga som består av ordet Rapportal, med färgskiftning från blått till lila som går diagonalt över port.

  När vårt perspektiv även breddades så myntade vi uttrycket rapportal (portal för rapporter) eftersom vi publicerade många rapporter inom olika ämnen, som vi samlade i en portal (se länk nedan).

   

  Bilden visar en tvåfärgad logga som består av ordet eggelse, med eggel i lila och se i blått.

  De flesta ämnena flyttades år 2013 till en egen startsida som kallas eggelse, vilket är ett namn som faktiskt passar ännu bättre för dess syfte.

   

  Kvar här är det som vi tycker är allra mest meningsfullt!

   


   
   
   
  Huvudsidans artiklar
   

  Ful design — vem bryr sig?